Domači čokolatini
Čisti užitek!
Sestavine:
- 50g kakavovega masla (stopljeno)
- 50g ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita (stopljeno)
- 60g kokosovega sladkorja Cobio
- 40g presnega kakava
- ščepec himalajske soli
Priprava:
- Pripravimo vodno kopel v kateri na nizki temperaturi stopimo kakavovo maslo in ekstra deviško kokosovo olje Cobio Malaita.
- V staljeno mešanico dodamo kokosov sladkor Cobio (po želji prilagodimo količino) in pri tem mešanico stalno mešamo.
- Mešanici dodamo kakav in himalajsko sol.
- V poljubne modelčke nalijemo čokolado in postavimo v hladilnik (3-4 ure), da se strdi. Hranimo v hladilniku.
- Čokolatini s kokosovim oljem Cobio se bodo v ustih lepo stopili. Za karamelni pridih čokolatinov bo poskrbel kokosov sladkor Cobio.
Čas priprave: 5 minut