Domači čokolatini

Čisti užitek!

Sestavine:

  • 50g kakavovega masla (stopljeno)
  • 50g ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita (stopljeno)
  • 60g kokosovega sladkorja Cobio
  • 40g presnega kakava
  • ščepec himalajske soli

Priprava:

  1. Pripravimo vodno kopel v kateri na nizki temperaturi stopimo kakavovo maslo in ekstra deviško kokosovo olje Cobio Malaita.
  2. V staljeno mešanico dodamo kokosov sladkor Cobio (po želji prilagodimo količino) in pri tem mešanico stalno mešamo.
  3. Mešanici dodamo kakav in himalajsko sol.
  4. V poljubne modelčke nalijemo čokolado in postavimo v hladilnik (3-4 ure), da se strdi. Hranimo v hladilniku.
  5. Čokolatini s kokosovim oljem Cobio se bodo v ustih lepo stopili. Za karamelni pridih čokolatinov bo poskrbel kokosov sladkor Cobio.

Čas priprave: 5 minut