Kroglice s kokosovim sladkorjem Cobio-cimet
Sestavine:
- 5 suhih sliv
- 7 datljev
- 100g kokosove moke
- 100g tofuja
- 60g poljubnih kosmičev (ovseni, ječmenovi, pirini,…)
- 1 jedilna žlica presnega kakava
- 4 jedilne žlice ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
- 3 jedilne žlice kokosovega sladkorja Cobio-cimet
- ščepec soli
Priprava:
- Vse sestavine razen kokosovega olja zmiksamo v mešalniku.
- Če so suho sadje in kosmiči presuhi, dodamo poljubno tekočino (vodo, mleko,..).
- Dodamo še stopljeno kokosovo olje, ki bo kroglice lepo povezalo.
- Zmes postavimo za 1 uro v hladilnik.
- Iz zmesi oblikujemo poljubno velike kroglice.
- Kroglice nato povaljamo v kokosovem sladkorju, kakavu, kokosovi moki,..
- Kroglice hranimo v hladilniku.
Čas priprave: 10 minut