Dušena govedina z zelenjavo

s kokosovim oljem Cobio

Sestavine:

  • 500g govedine
  • 1 bučka
  • 1 melancan
  • 2 paradižnika
  • por
  • 2 stroka česna
  • peteršilj
  • majaron
  • timijan
  • sol
  • poper
  • rdeča paprika
  • 2 jedilni žlici ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita

Priprava:

  1. Govedino narežemo na kvadratke. Posolimo in popramo.
  2. V posodi pod pritiskom (ekonom) na kokosovem olju Cobio na hitro opečemo govedino (5 minut).
  3. Nasekljamo česen, por, bučko, melancan, paradižnik in peteršilj.
  4. Govedini dodamo paradižnik, česen in por. Dušimo nekaj minut, nato dodamo še bučke in melancane.
  5. Solimo, popramo in dodamo rdečo papriko. Po želji dodamo še začimbe.
  6. Po 15 minutah dodamo vodo, da prekrije meso in zapremo ekonom.
  7. Govedino z zelenjavo kuhamo v ekonomu 30 minut (če nimamo ekonoma kuhamo tako dolgo, dokler se govedina ne zmehča-približno 1 uro).

Čas priprave: 30 minut