File osliča z zelenjavo

na kokosovem olju Cobio

Sestavine:

  • file osliča
  • 1/2 bučke
  • 1 korenček
  • por
  • 2 jedilni žlici ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
  • himalajska sol
  • poper
  • česen
  • peteršilj

Priprava:

  1. Narežemo bučko, korenček in por na poljubne koščke.
  2. Na jedilni žlici kokosovega olja pražimo narezano zelenjavo 5 minut. Kokosovo olje bo poudarilo poln okus zelenjave.
  3. Zelenjavi dodamo nasekljan česen ter peteršilj in pražimo še 1 minuto.
  4. Na koncu solimo in popramo po občutku.
  5. Posebej spečemo na jedilni žlici kokosovega olja file osliča (približno 5 minut). Zaradi kokosovega olja bo riba lepo zapečena.
  6. Serviramo pečeno zelenjavo in ribo.

Čas priprave: 15 minut