Rezanci s špinačo in lečo

s kokosovim oljem Cobio

Sestavine:

  • 50g rjave leče
  • 50g črne leče
  • 150g mlade špinače
  • 100g pirinih rezancev (ali poljubnih testenin)
  • poper
  • sol
  • muškatni orešček
  • 1 jedilna žlica ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita

Priprava:

  1. Posebej skuhamo rjavo in črno lečo.
  2. V osoljeni vodi poparimo špinačo in jo odcedimo.
  3. Špinači dodamo sol, poper in nariban muškatni orešček ter jedilno žlico kokosovega olja Cobio zaradi katerega bo špinača zelo kremna. Zmiksamo jo v pire.
  4. V osoljeni vodi skuhamo poljubne testenine.
  5. Serviramo testenine, polijemo s kremno špinačo in potresemo z lečo.

Čas priprave: 20 minut