Bananin sladoled
s kokosovim sladkorjem Cobio
Sestavine:
Sladoled:
- 2 zamrznjeni banani
- 1dl poljubnega mleka (riževo, sojino, ovseno, mandljevo,…)
- 2 jedilni žlici kokosovega sladkorja Cobio
- 3 jedilne žlice ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
Preliv:
- 1 mala žlička presnega kakava
- 1 jedilna žlica ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
- 1 jedilna žlica kokosovega sladkorja Cobio
Priprava:
- V poljubnem mleku raztopimo kokosov sladkor in kokosovo olje Cobio.
- Zmiksamo predhodno zamrznjeni banani s poljubnim mlekom, kokosovim sladkorjem in kokosovim oljem Cobio.
- Mešanico nadevamo v poljubno posodico in postavimo v zamrzovalnik za 2 ure. Na vsakih 15 minut sladoled premešamo.
- Za preliv stopimo kokosovo olje in sladkor Cobio. Primešamo kakav.
- Sladoled serviramo s čokoladnim prelivom in potresemo s kokosovim sladkorjem.
Čas priprave: 10 minut