Bananin sladoled

s kokosovim sladkorjem Cobio

Sestavine:

Sladoled:

  • 2 zamrznjeni banani
  • 1dl poljubnega mleka (riževo, sojino, ovseno, mandljevo,…)
  • 2 jedilni žlici kokosovega sladkorja Cobio
  • 3 jedilne žlice ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita

Preliv:

  • 1 mala žlička presnega kakava
  • 1 jedilna žlica ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
  • 1 jedilna žlica kokosovega sladkorja Cobio

Priprava:

  1. V poljubnem mleku raztopimo kokosov sladkor in kokosovo olje Cobio.
  2. Zmiksamo predhodno zamrznjeni banani s poljubnim mlekom, kokosovim sladkorjem in kokosovim oljem Cobio.
  3. Mešanico nadevamo v poljubno posodico in postavimo v zamrzovalnik za 2 ure. Na vsakih 15 minut sladoled premešamo.
  4. Za preliv stopimo kokosovo olje in sladkor Cobio. Primešamo kakav.
  5. Sladoled serviramo s čokoladnim prelivom in potresemo s kokosovim sladkorjem.

Čas priprave: 10 minut