File lososa s pečeno zelenjavo

na kokosovem olju Cobio

Sestavine:

  • file lososa
  • 1/2 bučke
  • 1/2 jajčevca
  • 6 češnjevih paradižnikov
  • 2 jedilni žlici ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
  • himalajska sol
  • poper

Priprava:

  1. Narežemo bučko in jajčevec na kolobarje.
  2. Na jedilni žlici kokosovega olja Cobio prepražimo bučke, jajčevce in češnjev paradižnik (približno 5 minut). Solimo in popramo zelenjavo po občutku.
  3. Na jedilni žlici kokosovega olja spečemo file lososa (2 minuti na vsaki strani; začnemo peči na strani s kožo). Koža bo zaradi kokosovega olja Cobio lepo zapečena.
  4. Na koncu lososa posolimo.
  5. Pečeno zelenjavo in ribo postrežemo.

Čas priprave: 20 minut