Pečen domač krompirček z rdečo papriko
in kokosovim oljem Cobio
Sestavine:
- 5 mladih krompirjev
- 1 jedilna žlica ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
- 1 jedilna žlica mlete sladke rdeče paprike
- himalajska sol
Priprava:
- Mlad krompir operemo in narežemo na manjše krhlje. Kuhamo ga v osoljeni vodi 7 minut.
- Ko se kuha krompir segrejemo pečico.
- Stopimo kokosovo olje in mu dodamo rdečo papriko.
- Pripravimo pekač in peki papir.
- Kuhan krompir odcedimo in ga stresemo na peki papir.
- Krompir polijemo z kokosovim oljem, ki smo mu dodali rdečo papriko. Vse skupaj premešamo z kuhalnico, da se naredi ovoj okrog krompirja. Solimo po občutku.
- Pečemo na ventilaciji v pečici na 200°C približno 20-30 minut.
- Zaradi kokosovega olja bo krompirček zelo hrustljav.
Čas priprave: 10 minut