Pečen tofu s kremno polento
na kokosovem olju Cobio
Sestavine:
- 200g tofuja
- 60g polente
- 1 paradižnik
- 1/2 bučke
- 1 strok česna
- 3 jedilne žlice ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
- himalajska sol
- poper
- mleta rdeča paprika
Priprava:
- Narežemo bučko, paradižnik in česen.
- Na jedilni žlici kokosovega olja Cobio pražimo zelenjavo približno 5 minut.
- Solimo, popramo in dodamo mleto rdečo papriko po občutku.
- Po navodilu na embalaži skuhamo polento.
- Za kremen okus polenti na koncu vmešamo jedilno žlico kokosovega olja Cobio.
- Tofu narežemo na tanjše rezine, solimo in popramo.
- Narezan tofu spečemo na jedilni žlici kokosovega olja, zaradi katerega bo skorja tofuja rahlo hrustljava.
- Na zelenjavo položimo pečen tofu in zraven serviramo kremno polento.
Čas priprave: 30 minut