Zakaj kraljeva kokosova voda Cobio?

Pristna, naravna, samo čisti okus kokosove vode.

100% Ekološka pridelava ter znano poreklo

Cobio kraljeva kokosova voda je pridelana na ekoloških plantažah Šri Lanke. Tam je dom Thambili kokosa. To so mladi kokosi oranžne barve, ki so slajši od navadnih zelenih kokosov. Kokosi so nabrani v 8 mesecu, saj je takrat njihova zrelost optimalna. Še isti dan, ko so kraljevi kokosi nabrani, se pridobi Cobio kraljeva kokosova voda, ki je v nadzorovanih pogojih ustekleničena. S tem se v Cobio vodi ohranijo koristne hranilne snovi.

Voda iz Thambili kokosov

Thambili kokos ali kraljevi kokos, je kokos oranžne barve. Kraljevi kokos se uporablja izključno za pitje, zato  lahko kokose oberejo v svoji optimalni zrelosti. Rezultat je kvalitetna in okusna Cobio kraljeva kokosova voda z blagim, naravno sladkastim okusom.

Naravna raven koncentracije elektrolitov

Zaradi primerne zrelosti kraljevih kokosov, se v Cobio kraljevi kokosovi vodi ohrani optimalna raven koncentracije elektrolitov, kot sta kalij in magnezij. Kalij prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri delovanju mišic. Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Za zdravje sta izjemno pomemba raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

100% pristna, osvežilna, brez redčenja

Cobio kraljeva kokosova voda je brez barvil, brez konzervansov, brez ojačevalcev okusa in brez dodanih sladkorjev in sladil. Uporablja se kot osvežilen napitek in je primerna za pitje pri fizični aktivnosti. Lahko se uporabi v smoothijih, koktejlih in podobnih napitkih. Ponudite ohlajeno.

Hranite v hladnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25°C. Odprt izdelek hranite v hladilniku in vsebino porabite v 3 dneh.