Dušena govedina z zelenjavo
s kokosovim oljem Cobio
Sestavine:
- 500g govedine
- 1 bučka
- 1 melancan
- 2 paradižnika
- por
- 2 stroka česna
- peteršilj
- majaron
- timijan
- sol
- poper
- rdeča paprika
- 2 jedilni žlici ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
Priprava:
- Govedino narežemo na kvadratke. Posolimo in popramo.
- V posodi pod pritiskom (ekonom) na kokosovem olju Cobio na hitro opečemo govedino (5 minut).
- Nasekljamo česen, por, bučko, melancan, paradižnik in peteršilj.
- Govedini dodamo paradižnik, česen in por. Dušimo nekaj minut, nato dodamo še bučke in melancane.
- Solimo, popramo in dodamo rdečo papriko. Po želji dodamo še začimbe.
- Po 15 minutah dodamo vodo, da prekrije meso in zapremo ekonom.
- Govedino z zelenjavo kuhamo v ekonomu 30 minut (če nimamo ekonoma kuhamo tako dolgo, dokler se govedina ne zmehča-približno 1 uro).
Čas priprave: 30 minut