File osliča z zelenjavo
na kokosovem olju Cobio
Sestavine:
- file osliča
- 1/2 bučke
- 1 korenček
- por
- 2 jedilni žlici ekstra deviškega kokosovega olja Cobio Malaita
- himalajska sol
- poper
- česen
- peteršilj
Priprava:
- Narežemo bučko, korenček in por na poljubne koščke.
- Na jedilni žlici kokosovega olja pražimo narezano zelenjavo 5 minut. Kokosovo olje bo poudarilo poln okus zelenjave.
- Zelenjavi dodamo nasekljan česen ter peteršilj in pražimo še 1 minuto.
- Na koncu solimo in popramo po občutku.
- Posebej spečemo na jedilni žlici kokosovega olja file osliča (približno 5 minut). Zaradi kokosovega olja bo riba lepo zapečena.
- Serviramo pečeno zelenjavo in ribo.
Čas priprave: 15 minut